3 νέο μηνυμα

  E-mail

  ΑΞ ΒουληΗ παρουσίαση του κοινοβουλευτικού μου έργου περιλαμβάνει

  - τις τοποθετήσεις στην Ολομέλεια, ως εισηγήτριας και κοινοβουλευτικής εκπροσώπου στα κρίσιμα νομοσχέδια για τα θέματα της οικονομίας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής πολιτικής

  - τις ομιλίες μου σε εκδηλώσεις, τα άρθρα και τις συνεντεύξεις μου στα ΜΜΕ και

  - τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες μου για κρίσιμα θέματα μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και των συναντήσεων με φορείς και πολίτες.

  Η Κυβέρνηση της Αριστεράς είναι πραγματικότητα και μάλιστα με τη μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Από την πλευρά μου έχοντας επεξεργασθεί τόσα χρόνια τώρα, κοινοβουλευτικά και κομματικά τα κρίσιμα οικονομικά, αναπτυξιακά και κοινωνικά θέματα, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο κρίσης, όπως φαίνεται στον απολογισμό μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ και να αγωνίζομαι για τον κοινό στόχο και την επιτυχία της προοδευτικής αριστερής διακυβέρνησης για την κοινωνική συνοχή, την ανάκαμψη και τη δίκαιη ανάπτυξη της χώρας.

  Α. Ξηροτύρη, Ιανουάριος 2015

   

  Μήνυμα της Ασημίνας Ξηροτύρη για την εκλογή της

  E-mail

  Για την εκλογή μου ως βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τους φίλους και φίλες για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για να εκπροσωπήσω και πάλι τον λαό της Θεσσαλονίκης και να συμβάλω στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής και για την ανάταση της χώρας με την κοινωνία όρθια και την οικονομία ζωντανή.

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντρόφους μου στη ΔΗΜ.ΑΡ. Θεσσαλονίκης για τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε και πετύχαμε το μεγαλύτερο για το κόμμα πανελλαδικά ποσοστό του 7,45%.

   

  Μήνυμα της Ασημίνας Ξηροτύρη για το εκλογικό αποτέλεσμα

  E-mail

  Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτυπώνει την οργή και την αγανάκτηση του ελληνικού λαού, αποτυπώνει την αποδοκιμασία του στις πολιτικές δυνάμεις

  Ο λαός ανέτρεψε το δικομματικό σύστημα, καταδίκασε τις πολιτικές του μνημονίου και τα αντιλαϊκά μέτρα των εφαρμοστικών νόμων που οδήγησαν την κοινωνία και τους εργαζόμενους στη φτώχεια και στην απόγνωση.  

  Περισσότερα...
   

  Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

  E-mail

  «Ο Ελληνικός λαός μίλησε και καταδίκασε τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα. Καταδίκασε  τις πολιτικές του μνημονίου.
  Το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτυπώνει τις επιλογές του λαού και ανατρέπει το δικομματικό σύστημα. Αποτυπώνει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών.

  Περισσότερα...
     


  Σελίδα 60 από 71