Συνέντευξη της Α. Ξηροτύρη στον Τ. Χατζηδημητρίου για το agelioforos.gr (Βίντεο)

Πέμπτη, 03 Μάιος 2012 10:10
Εκτύπωση

Για τις προσδοκίες από τις εκλογές της 6ης Μαϊου μίλησε η υποψήφια βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Α΄ Θεσ/νίκης Ασημίνα Ξηροτύρη στη συνέντευξής της στο διευθυντή του «Αγγελιοφόρου» Τραϊανό Χατζηδημητρίου.

Για να δείτε τη συνέντευξη πατήστε εδώ.

Μεταξύ άλλων η Α. Ξηροτύρη υπογράμμισε οτι: "Επειδή υπάρχει αυτή η μεγάλη κρίση, έχουμε ξεχάσει τη Θεσσαλονίκη. Έχω εργαστεί πολύ για τη Θεσσαλονίκη, η οποία υφίσταται τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης. Υπάρχει όμως πρόγραμμα. Αγωνίστηκα παλιά και θα αγωνιστώ και τώρα για να ξεφύγει από αυτή την κρίση και να υπάρξει αυτή η ανάταξη για την περιοχή μας.

Προσδοκούμε, με τη Δημοκρατική Αριστερά, στο σύνολο της χώρας, ο κόσμος να μας δώσει δύναμη. Γιατί αλλιώς δε θα μπορούμε να παρέμβουμε, να προτείνουμε και να επιμείνουμε στο πρόγραμμα μας για αυτές τις ανακατατάξεις που πιστεύουμε οτι θα γίνουν. Η ΔΗΜΑΡ θα είναι μία ισχυρή δύναμη σε αυτές τις εκλογές.

Για να μπορέσει να συμβάλλει σε αυτήν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, σε μία προοδευτική κατεύθυνση, με μία σταδιακή απαγκίστρωση από τους όρους του μνημονίου και με τις μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα μπορέσει η κοινωνία να απαλλαγεί από όλα εκείνα τα βαρίδια τα οποία δημιούργησε το σύστημα του δικομματισμού, και με τις ευθύνες βέβαια της αριστεράς, να ξεφύγουμε και να αλλάξουμε πολιτική για τη διαχείρηση της χώρας."