ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Κυριακή, 24 Αύγουστος 2008 12:31
Εκτύπωση

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΞΗΡΟΤΥΡΗ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΤΑΫΓΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΝΩΝΑ

 

Θεσσαλονίκη, 24/08/2007

 

 

Οι πυρκαγιές ήρθαν στην ώρα τους αλλά τα μέτρα για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος τώρα περιμένουν τη λήξη της προεκλογικής περιόδου

 

Το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής που συντελείτε σε Ταϋγετο και Πάρνωνα  αποκαλύπτει, για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι, την έλλειψη οργάνωσης και ετοιμότητας της κρατικής μηχανής και την παντελή έλλειψη μέτρων πρόληψης.

 

Οι πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες και αυταπόδεικτες, όμως η προεκλογική περίοδος  συνεχίζει να έχει διαφορετική ατζέντα και να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Έχουμε επανειλημμένα θέσει τα ερωτήματα για την πολιτική απέναντι στα δάση και το περιβάλλον, απάντηση καμία αλλά ούτε και συγκεκριμένες δεσμεύσεις  που να δείχνουν διάθεση αναχαίτισης της Κυβερνητικής πρακτικής που εμπεριέχει μεθοδευμένη περιβαλλοντική ανομία, αποδοχή τετελεσμένων, εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων.

 

Προεκλογική Δραστηριότητα:

 

Η βουλευτής, αύριο Σάββατο 25/08/07, θα περιοδεύσει σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης για να συζητήσει με τους εμπόρους και πολίτες τα προβλήματα της αγοράς και της ακρίβειας.

 

Το απόγευμα θα περιοδεύσει με κλιμάκιο υποψηφίων της Β΄ Θεσσαλονίκης στα αγροτικά κέντρα του Νομού. Ως υπεύθυνη, κοινοβουλευτικά, για τον αγροτικό τομέα θα συζητήσει με τους αγρότες τα προβλήματά τους και θα δώσει το φυλλάδιο που αφορά στην κοινοβουλευτική της δράση και πολιτική προσέγγιση σχετικά με τον αγροτικό τομέα.